marți, 12 aprilie 2011

Nebunul regelui

Eduard Tălmăcean iese la rampă şi îşi arată veleităţile de dansator...nebunul regelui dansează plin de energie într-o emisiune de la Antena 2...pe mai toate posturile apar la ştiri informaţii despre simulacrul de alegeri din pedele, cu boc, blaga şi paleologu în prim plan (ultimul ceva mai discret, cel puţin deocamdată), de parcă ar conta cine câştigă, cât timp şleahta e condusă de băsescu...informaţii de ultimă oră despre marele divorţ al anului, în care sunt implicaţi doi nimeni care îşi spun columbeanu...alte informaţii despre un alt mare divorţ sau despre împăcarea dintre oana zăvoranu şi mama ei proprie şi personală...alte ştiri de senzaţie legate de numitul popa, cel al cărui nume se leagă de dispariţia FNI-ului şi iminenta lui revenire în ţară, care tot iminentă este de vreun an încoace...o altă ştire, legată de o altă extrădare, cea a fostului director al CFR-ului, mihai necolaiciuc...
În timpul ăsta în ţară este bine, atât de bine încât încep oamenii să moară cu zile, profesorii îşi văd salariile îngheţate până prin 2012, spitalele se închid pe rupte. Totuşi, ne liniştim când apare ăla mic şi ne spune a nu ştiu câta oară că gata, am scăpat de criză, că avem creştere economică şi alte bla-bla-uri de acelaşi gen. 
În vremea asta mai marii găştii aflată la guvernare lucrează cu spor şi în linişte; lucrează pentru binele şi prosperitatea lor şi a acoliţilor lor şi mai lucrează foarte temeinic la a-şi asigura victoria prin orice mijloace la următoarele alegeri. În primul rând pedele-ii s-au gândit că ar fi foarte bine să pună cu botul pe labe presa care îşi permite să îi critice (atâta câtă a mai rămas), iar pentru asta pun la cale, după modelul confratelui lor maghiar Orban, niscaiva prevederi care să permită sancţionarea drastică a celor care îşi permit să îi denigreze; prin sancţionare drastică a se înţelege amenzi astronomice, care ar pune pe butuci orice televiziune normală. Cum s-a votat în 2009 de a ieşit marinarul preşedinte pentru a doua oară ştim cu toţii; că la Paris, de exemplu, s-a votat cu atâta spor de parcă ar fi fost deschisă secţia respectivă de vot vreo 3-4 zile, iarăşi ştim şi o ştie toată lumea. Acum, poate pentru a nu mai fi nevoie de repetarea unor situaţii penibile de genul celei de la Paris, pedele-ii s-au gândit că ar fi necesară introducerea votului prin corespondenţă; pentru ei o fi foarte necesară, adică atâta timp cât vrei să furi şi să fie cât mai greu de demonstrat că ai furat, introducerea votului prin corespondenţă este de-a dreptul benefică.
În timpul ăsta românii se uită la televizor, unde li se servesc aceleaşi aiureli menite să îndobitocească orice om cât de cât normal...răsturnare de situaţie în cazul columbenilor...popa va fi extrădat din Thailanda sau de unde s-o fi aflând...mari pseudo-alegeri în pedele...iar nebunul regelui dansează cu o graţie nebănuită la Antena 2...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daţi-vă cu părerea, însă v-aş ruga să nu folosiţi un limbaj "buruienos"; comentariile care conţin injurii sau expresii vulgare nu vor fi publicate.